subota, 11. lipnja 2016.

BRZA TORTA BEZ PEČENJA SA PLAZMA KEKSOM GOTOVA ZA 30 MINUTA










SASTOJCI
Kora
3oo gr. mlevene plazme ili slično
12o gr. margarina
1oo gr. čokolade
50 gr. prah šećera
50 gr. seckanih oraha
rum


 

Krema
200 gr margrina
250 gr. kesten pirea
50 gr. prah šećera
3 dcl slatke pavlake
rum

još
2 dcl slatke pavlake


 

PRIPREMA
1. margarin, keks, otopljenu čokoladu, seckane orahe i rum dobro ujednačiti i formirati koru, preko staviti kremu ,pa slatku pavlaku.

2. za kremu umutiti penasto margarin i prah šećer, dodati kesten pire pa umućenu slatku pavlaku, po želji dodati malo ruma.

Posluživanje
veoma brzo za ove vrele dane, bez toplote u stanu i predivno osveženje

Izvor:  www.coolinarika.com

Related Posts:

  • Kako UČINKOVITO ukloniti urastao nokat BEZ POSJETE doktoru Ovi jednostavni lijekovi zahtijevaju malo vremena i truda, ali oni mogu pomoću njih možete vratiti svoj nokat u normalu. Međutim, ako patite od dijabetesa ili bilo kojeg drugog stanja koje uzrokuje neuropatija ili oš… Read More
  • OBLATNE SA BISKVITOM Sastojci dvije oblatne za biskvit 9 bjelanjaka 37 dag šećera (kristal) 18 dag margarina 15 dag rezanih oraha 15 dag suhih grožđica 22 dag brašna od 1 limuna sok Krema 9 žumanjaka 27 dag šećera u prahu 20 dag margarin… Read More
  • NIPOŠTO NE BACAJTE koru od jabuka – Evo zašto! Kada gulite jabuke nipošto ne bacajte koru, jer su veome korisne. Donosimo vam razloge zbog kojih to ne trebate raditi ni u kom slučaju: google_ad_client = "ca-pub-2661472353529116"; google_ad_slot = "49… Read More
  • BRZA TORTA BEZ PEČENJA SA PLAZMA KEKSOM GOTOVA ZA 30 MINUTA SASTOJCI Kora 3oo gr. mlevene plazme ili slično 12o gr. margarina 1oo gr. čokolade 50 gr. prah šećera 50 gr. seckanih oraha rum   google_ad_client = "ca-pub-2661472353529116"; google_ad_slot = "490… Read More
  • KOKOS BAJKA Sastojci KORE: 2 bjelanjka 1 žlica Šećera ( kristal) 2 veće žlice Glatkog brašna Podravka 2 žlice Gussnela Dolcela (gustina) 2 žlice kakao praha 1 žličica Praška za pecivo Docela google_ad_client = "ca-pub-26… Read More

0 komentari:

Objavi komentar